Agronova | Gespa artificial  

Gespa artificial


Oferim les màximes garanties i qualitats podent considerar-se com una solució definitiva per als paviments exteriors. Fabricat a Europa amb materials d'última generació.La base de la gespa artificial,està composta de poliuretà, proporcionant una resistència d'arrencada del fil superior a 50n, no s'afableix en contacte amb la humitat i finalment és un producte 100% reciclable. Al tractar-se de gespa artificial,no necessita manteniment, mai perd el seu aspecte natural, el sol no la crema i no es podreix amb la humitat.

Els arguments per posar gespa artificial, son molts i importants, ja sigui en el que es refereix a temps, estalvi econòmic, ecològics, estètics, i la immediatesa per disposar de gespa de qualitat. Instal·lar gespa artificial en un espai determinat, permet disposar d'un espai de gespa del que poder-ne gaudir amb les màximes comoditats.

Per tal de que la gespa artificial ofereixi no només el millor aspecte possible, si no també les màximes garanties de recuperació de les seves fibres, es reomple amb arena de sílice. Aquest emplenament, consisteix en posar una capa de sílice entre la gespa , aconseguint que la gespa es mantingui dreta. A més el sílice proporciona una retenció de l'aigua, de manera que únicament fent una petita regada, s'aconsegueix una sensació de frescor que es perllonga durant hores. Agronova, ofereix l'arena de sílice en diversos colors a escollir segons les preferències del client, podent ser de color blanc, marró o negre.
<< Tornar a consells